Monday, 10 June 2013

me.now.future?

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi semua!
hhmmmm. long time since the last time kte update entry kan? fuuhhhh. penat sih keje. seyes tak sangka kerja ni sangat memenatkan. but then, keje kan. takkan ah ble ase penat da nk putus asa? hey! kamonlah~~ law putus asa skrg, nanti pun kte akan keje gak kan? hidup kan bak roda. kejap atas, kejap bawah but then dua2 pun kte akan ase samada dup ats /bawah~

kte sblum ni 2 bln pegi kursus. aghhh. law awk2 sume tgk mke kte time kursus, wow! mesti awk2 sume gelak golek golek guling guling sampai muntah. muka kte nmpk mata jer wak. laen2 nmpk mcm wktu malam. haaaa. cbe pk law malam kte jalan tanpa bawak torchlight. gelap tak nampak ap2 kan? haaa. mcm tuw lah kte wak... wuuu. malu sih~

okei,please jgn gelak. korg nmpk tak mcm org ap? tak bleh nk jwbkan? sebab mmg da tak taw nk ckp ap. teruk wooo. merana ase. hahahaa. its okei lah, setiap kejayaan tuw bermula daripada sebuah pengorbanan rite? si y dont berkorban sket utk berjaya. tak salah kan?

kte kursus kat port dickson n9. tepi pantai lagi. wow! how romantik~ but FYI, dlm mse 2bln tuw. tak smpai 1o kli kami kua drpd HOTEL 5 BINTANG tuw. woi, giler weh. giler~ kami da mcn kat dlm gua, tak taw ap2 pasal dunia lua. hahaa. nu bru kusus imigresen, 2bln jer pun. law polis y 6bulan tuw? aish! terer ah korg! kte tabik spring kat korg! hehehe

ap2pun kte sme2 berkhidmat utk ngra, so sme2 lah berganding bahu utk menjaga keselamatan negara kan awk2 sume? jte dapat rmai kawan kat kusus ni. kye tercampak kat dalam kump bravo awk, wow! giler korg best! rindu korg sgt :'(


fo the tume being, smpai sni jelah dlu. nanti ad nae terluang kte update lg ea. babaiii~ 
assalamualaikum wbt..
smpai ketemu lagi ∩__∩

love _ emawanis