Tuesday, 23 October 2012

majlis penyerahan tugas MPP sesi 2011/2012

ASSALAMUALAIKUM :)

es0k exam, aiy ne majlis penyerahan tugas. macam ergghhh!xpt0t kan?hmm.
semalam tend t0 be the hardest time f0r me sebab tergaduh plak ngan s0rg mamat nie. and t0day memang lah sangat-sangat sakit hati ble terpaksa bwat kerja 0n the very last minute. ada ker time ne plak lar baru nk suruh edit itu, edit ini. ingat aku x ada perasaan ker ? argghh! memg lar panas hati ini. n f0r then, i'm s0rry guys, i've thr0wn u. i d0nt wanna still being 'hipokrit'. malas pk. dan sekali lagi still, maaf, maaf, maaf, .
seharian sakit hati, dari pagi sampai lar abes majlis, aku xcakap ngan sape2 pun. cakap ngan ckgu2 n ej0. f0r the 0thers, miane ju. 

0kei, berbalik kepada cter tentang MAJLIS PENYERAHAN TUGAS MPP SESI 2011/2012.
aku terpaksa buat kerja last minute. nasib blom print ag, aish. kena edit tuw, edit ne. memg menyusahkan lar. n0thing wr0ng excely, tpiy sebab sakit hati punya pasal abes 0wg aku marah. k0rang jgn 'ter'tiru plak 0ke ?

buat punya buat resume, 0hmy ! DRAMA ! DRAMA ! DARMA ! tak0t sangat, seyes ! xtipu langsung.
terjadi lar tragedi berdarah antara cikgu A (lelaki) dengan cikgu N(pmpuan) ! aku mangsa keadaan ! help me ! xm0 terlibat ! d0rg gaduh, satu bilik guru gempak, but then sbnarnya bukan salah sesape. cikgu A xcely salah faham jer. d0rg dedua baik, cikgu yang sangat disayangi pelajar. mujur lar tragedi tuw xberlangsung dalam masa yang lama.

and f0r the last minute, ciap jugak RESUME cap MINYAK KAPAK aku nim !
nah! ambik ! hahahaahaa..

majlis berjalan seperti biasa. biasa, biasa, biasa, biasa sangat. hmm, mgkin aku ase camtu sebab em0si semacam jer. 0rg lain macam badly enj0ying the party. hahahaa. bgus lar :D

here's s0me mem0ries made by them :


aku akan ingat k0rang sampai bila-II ( tangan ke dada, mata ke atas ) xD


terimakaseh cikgu sebab didik kita0rang jadi insan yang berguna :)

selamat maju jaya adik-adik semua ! buat yang terbaek dalam tugas k0rang !

i will always remember this time. thanks dude cause giving me such a g0od mem0ries in my ife :']



No comments: